Aceasta este politica noastră de a ajuta proprietarii de drepturi de autor să își protejeze proprietatea intelectuală. De asemenea, este pentru a ne asigura că conținutul neautorizat nu este distribuit prin rețeaua noastră. Deci, dacă doriți să eliminați conținutul de pe site-ul nostru, vă rugăm să citiți acest lucru:

DMCA (Digital Millennium Copyright Act) este o lege a drepturilor de autor din SUA. Acesta abordează drepturile și obligațiile proprietarilor de materiale protejate prin drepturi de autor care cred că drepturile lor au fost încălcate, în special, dar nu numai, pe internet. În mod specific, DMCA abordează drepturile și obligațiile OSP / ISP (Furnizori de servicii Internet) pe ale căror servere sau rețele poate fi găsit materialul care încalcă drepturile. DMCA.com a lucrat cu găzduire web sau drepturi de autor pe internet sau cu drepturi de autor de proprietate intelectuală în majoritatea țărilor din întreaga lume.

Dacă găsiți că orice material furnizat prin intermediul Serviciului nostru încalcă drepturile de autor, vă rugăm să ne trimiteți o notificare solicitând eliminarea acestora. Notificarea trebuie să includă toate următoarele în scris, în conformitate cu DMCA.

# 1: O semnătură fizică sau electronică a unei persoane autorizate să acționeze: Puteți fie să introduceți numele dvs. la sfârșitul unui e-mail, fie pur și simplu să trimiteți semnătura electronică în numele proprietarului unui drept exclusiv care ar fi încălcat.

# 2: Identificarea operei protejate prin drepturi de autor despre care se pretinde că a fost încălcată: trebuie să furnizați o listă a lucrărilor protejate prin drepturi de autor pe un singur site online pe care îl dețineți, împreună cu o scurtă descriere a lucrărilor. Dacă aveți un site web care afișează lucrările, vă rugăm să ne trimiteți adresa URL a site-ului web sau puteți atașa o copie a lucrărilor prin e-mail.

# 3: Identificarea materialului despre care se pretinde că încalcă: Trebuie să furnizați identificarea materialului care trebuie eliminat sau să fie dezactivat accesul acestuia. Orice informație suficientă pentru a permite furnizorului de servicii să localizeze materialul. Puteți să ne trimiteți adresa URL sau ID-ul articolului pentru conținutul despre care susțineți că încalcă drepturile, astfel încât să putem identifica materialul care încalcă drepturile. În plus, trebuie să identificați porțiunea care încalcă drepturile. Vă rugăm să rețineți că ID-ul articolului poate fi găsit de obicei pe pagina unde materialul este previzualizat.

# 4: Informațiile dvs. personale, astfel încât să vă putem contacta: Furnizați adresa, numărul de telefon și o adresă de poștă electronică la care puteți fi contactat.

# 5: O declarație conform căreia credeți că utilizarea materialului nu este autorizată de proprietarul drepturilor de autor, de agentul acestuia sau de lege. Trebuie să includeți această afirmație, cu excepția cazului în care este greșită.

# 6: O declarație conform căreia toate informațiile pe care le furnizați în notificare sunt corecte: sunt sub pedeapsa cu sperjur, că sunteți autorizat să acționați în numele proprietarului unui drept exclusiv care se presupune că a fost încălcat. Din nou, trebuie să includeți această afirmație, cu excepția cazului în care este greșită.

Dacă nu puteți furniza suficiente informații, nu putem respecta în mod rezonabil cererea dvs. În plus, orice persoană care denunță în mod eronat că materialul sau activitatea a fost eliminată sau dezactivată din greșeală sau identificare greșită poate fi supusă răspunderii. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați cu informațiile de mai jos.