Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și condițiile noastre înainte de a accesa sau utiliza site-ul nostru. Vizitând site-ul nostru și / sau achiziționând ceva de la noi, vă angajați în „Serviciul” nostru și sunteți de acord să fiți obligați de următorii termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu toți termenii și condițiile acestui acord, atunci nu puteți accesa site-ul web sau utiliza orice servicii. Acești Termeni și condiții se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv fără a se limita la utilizatorii care sunt browsere, furnizori, clienți, comercianți și / sau colaboratori de conținut.

Termeni si Conditii Generale

1.1 Acceptând acești Termeni și condiții, declarați că aveți cel puțin vârsta majoratului în statul sau provincia de reședință și ne-ați dat acordul pentru a permite oricăruia dintre minorii dvs. dependenți să folosească acest site.

1.2 Nu puteți utiliza produsele noastre în scopuri ilegale sau neautorizate. Și nu puteți încălca nicio lege din jurisdicția dvs. în ceea ce privește utilizarea Serviciului.

1.3 Nu trebuie să transmiteți viermi sau viruși sau orice cod de natură distructivă. Încălcarea oricăruia dintre Termeni va duce la încetarea imediată a Serviciilor dvs.

1.4 Avem dreptul de a refuza serviciul către oricine din orice motiv, în orice moment.

1.5 Înțelegeți că informațiile dvs. pot fi transferate necriptate și implică transmisii prin diferite rețele.

1.6 Sunteți de acord să nu reproduceți, să copiați, să copiați, să vindeți, să revindeți sau să exploatați orice porțiune a Serviciului sau orice contact de pe site-ul web prin care este furnizat serviciul, fără permisiunea scrisă expresă a noastră.

Acuratețea, exhaustivitatea și actualitatea informațiilor

2.1 Nu suntem responsabili pentru acuratețea, exhaustivitatea și actualitatea informațiilor puse la dispoziție pe acest site. Materialul de pe acest site este furnizat doar pentru informații generale și nu ar trebui să fie utilizat ca bază unică pentru luarea deciziilor. Orice încredere în materialele de pe acest site este pe propria răspundere.

2.2 Acest site poate conține anumite informații istorice, care sunt furnizate numai pentru referință. Avem dreptul de a modifica conținutul acestui site în orice moment. Nu avem obligația să actualizăm nicio informație de pe site-ul nostru. Este responsabilitatea dumneavoastră să monitorizați modificările aduse site-ului nostru.

Servicii

3.1 Avem dreptul de a limita utilizarea Serviciilor noastre la orice persoană, regiune geografică sau jurisdicție. Toate descrierile pot fi modificate în orice moment, fără notificare prealabilă. Ne rezervăm dreptul de a întrerupe orice serviciu în orice moment. Orice ofertă pentru orice serviciu făcut pe acest site este nulă acolo unde este interzisă.

3.2 Nu garantăm că calitatea oricăror servicii sau informații obținute de dvs. vă vor satisface așteptările sau că orice erori din Serviciu vor fi corectate.

Instrumente opționale

4.1 Este posibil să vă oferim acces la instrumente terțe asupra cărora nu monitorizăm și nici nu avem control.

4.2 Sunteți de acord că oferim acces la astfel de instrumente fără garanții, declarații sau condiții de orice fel și fără nicio aprobare. Orice utilizare de către dvs. a instrumentelor opționale oferite prin intermediul site-ului este în întregime pe propria răspundere și discreție. Ar trebui să vă asigurați că sunteți familiarizați și aprobați termenii din instrumentele furnizate.

Dacă aveți întrebări despre Termenii și condițiile, vă rugăm să ne contactați.